Az üzletek polcain számtalan vegyi anyag sorakozik, amelyek a házi duguláselhárítás folyamatára kínálják a megoldást. Akadnak, akik a méregerős készítményekre esküsznek, és biztosra mennének velük, illetve vannak olyanok, akik az enyhébb anyagokat is bőven elegendőnek érzik. Fontos, hogy ha ezekkel próbálkoznánk, akkor különböző vegyszereket sose keverjünk össze, hogy elkerüljük a káros gázok felszabadulását. Védjük a kezünket is a használat folyamán, ugyanis erősen maró vegyi anyagokról beszélünk az esetükben.

Dugulás megelőzése

Amikor azt említjük, hogy mit érdemes alkalmazni egy dugulás ellen, lényeges tisztában lenni azzal, milyen fontos maga a dugulás megelőzés is. A WC, kád, zuhanyzó, mosdó, mosogató területeibe ne kerüljenek oda nem való anyagok, és törekedjünk a rendszeres karbantartásukra is. Ez lehet esetenként egy adagnyi forró víz, ecet vagy esetleg szódabikarbóna is. Az általában túl nagy mennyiségben használt mosogatószer és mosópor szintén felelőssé tehetőek a dugulásokért, emiatt ezekkel csak óvatosan és csínján bánjunk, és csak a szükséges mennyiséget használjuk belőlük.

Ha azonban egyik módszer sem hozott sikeres eredményt és a lefolyó dugulás még mindig fenn áll, akkor általában sokkal nagyobb lehet a probléma, mint azt gondoltunk. Ilyen helyzetekben már elengedhetetlen, hogy egy profi duguláselhárító szakemberre bízzuk a problémát, aki precíz, tiszta és gyors munkavégzéssel hamar megszünteti majd számunkra a dugulás okozta kellemetlenségeket! Ha ebben a helyzetben találja magát, akkor ne habozzon és hívjon minket, éjjel-nappal!
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapesten, akár 1 órán belüli kiszállással, non-stop, garanciával! Bontás nélküli, profi, szakszerű és tiszta munkavégzés, rejtett költségek és kiszállási díj nélkül, fix duguláselhárítás árak mellett!