Cégünkről


Duguláselhárítás, lefolyótisztítás Budapesten, akár 1 órán belül Non-stop, garanciával!


Bontás nélkül, kamerás cső és csatorna vizsgálattal, nyomvonal meghatározással


Profi, nagyteljesítményű gépparkkal, szakszerű és tiszta munkavégzés


Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül Fix árakon!

HÍVJON MOST ÉS SEGÍTÜNK!

+36 70 942 6129

Bemutatkozás

Cégünk a Waterdrop Hungary Kft az esetek döntő többségében bontás nélkűl végzi a duguláselhárítást!


Ez a kamerás cső és csatornavizsgálat kínálta lehetőségeknek köszönhető mert pontosan bemérhető, megfigyelhető hogy hol is van a gócpont! s milyen jellegű az.

Korszerű Spirálos eszközeinkkel, valamint a megfelelő vegyi anyagokkal anélkül lesz újra átjárható a lefolyórendszer, hogy a burkolat, vagy a járólap annak kárát látná. A bevett gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb ember először házilagos módszerekkel igyekeznek megszüntetni a dugulást.
A vegyi anyagok egyes esetekben természetes kétségkívül segíthetnek, de makacs dugulásnál végső soron a biztos megoldást a duguláselhárító szakember jelentheti. Cégünk profi Rothenberger gépparkkal dolgozik ami minden dugulást rombolás nélkül megszüntet.

Spirálkirály minden ami dugulás! Nekünk a dugulás nem probléma! Duguláselhárítás, lefolyótisztítás Budapesten! Akár 1 órán belül Non-stop, garanciával! Profin, szakszerűen és tisztán rejtett költségek és kiszállási díj nélkül Fix árakon!

Miért válasszon minket?

Miért válasszon minket?

További Tudnivalók

Garancia


Cégünk minden elvégzett duguláselhárítás munkára 7 nap garanciát vállal. Ez vonatkozik a WC dugulástól a fő lefolyó cső tisztításáig aminek feltétele a Műszeres bevizsgálás! Kivétel ez alól a nem rendeltetés szerű használat. Rossz gépészeti kialakítás. Sérült gépészeti rendszer, csövek, aknák. Rongálás, külső hatások!
TOVÁBB

Géppark


A dugulások rengeteg háztartás számára okoznak kellemetlenségeket. Sokan próbálják házi praktikák segítségével orvosolni a problémát, azonban egy igazán komoly dugulást otthoni módszerekkel lehetetlen megoldani. De ne aggódjon, szakembereink nagy teljesítményű spirálos duguláselhárító gépek és berendezések segítségével a hét bármelyik napján a segítségére sietnek!


TOVÁBB

Kiszállási helyszínek


Gyors kiszállás, akár már 1 órán belül kiérkezünk a III. , IV. , IX. , X. , XII. , XIII. , XIV. , XV. , XVI. , XVII. kerületekbe, továbbá a belváros és Buda területein is, az V. , VI. , VII. , VIII. , I. , II. , XI. , XVIII. , XIX. , XX. , XXI. , XXII. , XXIII. kerületekben


TOVÁBB

Referenciák


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.


TOVÁBB

Videók


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.


TOVÁBB

Spirál Király minden ami dugulás! Duguláselhárítás, lefolyótisztítás Budapesten!

Akár 1 órán belül Non-stop, garanciával!

Duguláselhárítás profin, szakszerűen és tisztán rejtett költségek és kiszállási díj nélkül Fix árakon!

+36 70 942 6129