Lefolyótisztítás Budapest


Duguláselhárítás, lefolyótisztítás Budapesten, akár 1 órán belül Non-stop, garanciával!


Bontás nélkül, kamerás cső és csatorna vizsgálattal, nyomvonal meghatározással


Profi, nagyteljesítményű gépparkkal, szakszerű és tiszta munkavégzés


Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül Fix árakon!

HÍVJON MOST ÉS SEGÍTÜNK!

+36 70 942 6129

Lefolyótisztítás Budapest, lefolyótisztítás árak kedvezően, azonnal!

lefolyótisztítás Budapest folyamatának két módja létezik. Az egyik az otthoni, házilagos mód, és van a professzionális mód. Ha egy makacs, komoly dugulás alakult ki a lefolyóban, vagy nagyon furcsa, kifejezetten kellemetlen és bűzös szagok áradnak a lefolyóból, akkor nagyon fontos a professzionális, hozzáértő szakemberek által végrehajtott lefolyótisztítás. Mi nem minden esetben alkalmazunk vegyszereket, mi inkább a professzionális műszerek és gépek használatát alkalmazzuk.

Ezek a berendezések és gépek vagyis a nagy teljesítményű spirálos és magasnyomású mosók, amelyekkel képesek vagyunk a vizet magas nyomással átnyomni a lefolyón és a csatornán, ezért a víz az összes szennyeződést tovább tolja a rendszerből. Ezeknek a berendezéseknek és gépeknek az előnyei közé tartoznak, hogy nincs károsító hatással a környezetre, nem szükséges várni, továbbá rendkívül gyorsan megoldja a problémát. Makacs dugulások esetén elengedhetetlen ezeknek a gépeknek a használata, ezért ha komoly problémája adódott, akkor keressen fel minket!

Makacs dugulás a lefolyóban?

Ha egy makacs dugulás alakult ki a lefolyóban, akkor fontos megemlítenünk, hogy ebben az esetben teljesen felesleges bármilyen házilagos praktikával próbálkozni. A makacs dugulások problémáját nem fogja megoldani semmilyen otthoni szer, sem WC pumpa, de egy csőgörény sem. Ilyen helyzetekben mindenképp egy duguláselhárító szakemberre van szüksége, lehetőleg olyanra, mint amilyenek mi is vagyunk.

Mi, a sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink, valamint profi és felszerelt gépparkunknak köszönhetően könnyedén megbirkózunk a makacs dugulásokkal is. Rendelkezünk gépi spirálokkal, szívó-nyomó pumpákkal, valamint magas nyomású mosókkal is, ezért könnyedén feltudjuk venni a harcot a dugulás ellen. Sok éves rutinunknak köszönhetően, garantálhatjuk, hogy a lehető leghamarabb fogunk végezni, nem fogjuk húzni az idejét. Ha azt szeretné, hogy a dugulás által okozott kellemetlenségek gyorsan megoldódjanak otthonában, akkor ne habozzon és hívjon minket. Gyors kiszállással, már akár egy órán belül is otthonában lehetünk. Keressen minket bizalommal!

Zuhany lefolyótisztítás menete

A zuhany lefolyója nagyon hamar és könnyedén el tud dugulni és el tud szennyeződni. Hiszen a zuhanyok lefolyójában rengeteg féle anyag, köztük akár tusfürdő, sampon, hajbalzsam folyik le, valamint ezeket kiegészítik még hajszálak is. Éppen emiatt képesek nagyon könnyen kialakulni a dugulások. Ahhoz, hogy ezzel a problémával megbirkózzunk, nem lesz elegendő egy WC pumpa, vagy egy csőgörény. Ehhez már professzionális berendezések kellenek.

A zuhany lefolyótisztítás folyamatát talán egy gépi spirállal a legkönnyebb megoldani, hiszen ez a készülék gyorsan és könnyen össze képes szedni a hajszálakat. A lefolyótisztítás folyamatát tekintve, ez a lépés nagyon fontos, mivel könnyedén előfordulhat, hogy a lefolyó falán ott maradnának a balzsam maradványok, amelyekbe a későbbiekben ugyanúgy könnyen belefog tudni akadni bármi. Éppen emiatt nagyon lényeges a professzionális, hozzáértő szakemberek által elvégzett lefolyótisztítás.

A lefolyó dugulására figyelmeztető jelek

Ha néhány jelet időben felismerünk, akkor általában már sejthetjük, hogy mikor fogja felmondani a szolgálatot a lefolyó. Ugyanis léteznek olyan jelei a dugulásnak, amire minden esetben érdemes odafigyelni, és ezekben az esetekben már ne bízzunk a jó szerencsében, hanem keressünk egy szakembert. A dugulást megelőző első jel lehet a mindent elárasztó, roppant kellemetlen csatornaszag. A csatornarendszer belső falán lerakódnak a különböző szennyeződések és vegyi anyagok, és ezek a későbbiekben szűkülést eredményezhetnek, a bomlásuk és a lerakódásuk idézheti elő a kellemetlen szagokat is. Ez a jel, a kellemetlen szagokon kívül még fertőzésveszéllyel is járhat. Rengetegen egy légfrissítő használatával próbálják eltusolni ezt a problémát, de hamar felismerik majd, hogy ez a módszer még rövidtávon sem lesz eredményes. A dugulás következő figyelmeztető jele lehet, amikor a víz egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan folyik le a mosdó, mosogató, zuhanyzó vagy esetleg WC lefolyójából. Ilyen esetekben már a pumpa sem fog segíteni. A lefolyókból hallható bugyborékoló hangok is mindenképpen figyelmeztető jelei lehetnek a kialakult dugulásnak. A mosdó és mosogató dugulását már a kezdetleges gyanús jelek esetén is próbáljuk meg kezelni! A pumpálás során fontos, hogy a mosdó vagy a mosogató egyéb nyílásait mindig zárjuk le, hiszen ha nem, akkor a víz visszaáramlik majd és nem alakul ki vákuum az elzáródás megszüntetése érdekében.

Ha belefáradt már az otthoni, felesleges próbálkozásokba, akkor hívjon minket, profi és szakképzett szakembereket és mi garantáltan megszüntetjük a dugulást!

Lefolyótisztítás Budapest: Lefolyó dugulások - mitől alakulhatnak ki?

A lefolyó eldugulásának a során, a fürdőszoba területén és rendszereinél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveredése, valamint a nem megfelelően megépített lefolyórendszer alacsony, sok esetben negatív lejtése okozza majd a problémát. A nem megfelelően kiválasztott, alulméretezett átmérőválasztás, mint esetleg egy 32 mm-es lefolyó hosszú távon történő alkalmazása további dugulásokat fog majd eredményezni.

A mosogató esetében a rendszereknél a legtöbb esetben az ételek és háztartási zsiradékok, hulladékok lefolyóba történő engedése vezet az elzsírosodásához, majd a duguláshoz.

Lefolyótisztítás Budapest szolgálatunk vállalja a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, társasházi lefolyók és további lefolyók tisztítását és karbantartását azonnal, garanciával.

Lefolyótisztítás megelőzése? - Lefolyórendszerek karbantartása

Mit is érdemes tudni a lefolyórendszerek karbantartásáról? Az összes lefolyóról elmondható, hogy a rendszeres karbantartás, tisztítás egy elengedhetetlen folyamat velük kapcsolatban. Egy mosogató és kézmosó esetében a szifon rendszeres tisztítása, majd egy nagy fazék forró víz rengeteget tud segíteni annak érdekében, hogy elkerüljük a lefolyótisztítás folyamatát. Egy zuhanytálca, kád lefolyó vagy esetleg padlóösszefolyó esetében a hajszálak, szőrszálak és mosószermaradványok eltávolítását követően, ezeket a lefolyókat is ajánlott egy nagy fazék forró vízzel átöblíteni. A WC csésze esetében csak egy jól bevált és megbízható vízkőoldó rendszeres használata javasolt, hogy mindenképp megakadályozzuk a vízkő lerakódást, amely később szűkülethez vezetne. Nem fog ártani a lefolyóinknak, ha havonta legalább egyszer, karbantartás céljából kapnak egy csekély mennyiségű folyékony lefolyó tisztítószert.

Lefolyótisztítás Budapest és a dugulások megelőzése

Egy hibásan kialakított lefolyó vagy csatorna dugulását nem lehetséges hosszútávon megakadályozni, néhány hasznos tanácsot azonban lehet jobb tudni a helyes alkalmazás és használat érdekében. Komolyabb dugulások folyamán pedig azonnal segítünk lefolyótisztítás szolgáltatásunk keretein belül!

Mindig használjunk szűrőt, ha lehetséges, akkor ne apró lyukút!

A mosogató lefolyóba legalább kettő hetente öntsünk egy nagyobb mennyiségű, forrásban lévő vizet.

A mosogató és a mosdó szifont ajánlott évente akár több alkalommal is kipucolni.

A padlóösszefolyót a legjobb esetben legalább három havonta szükséges kitakarítani.

Szükség alapján alkalmazzunk folyékony lefolyó tisztító szert is legalább havonta.

Ha a megrendelő ragaszkodik hozzá, az elvégzendő munka költségét akár már a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk állapítani. Lefolyótisztítás Budapest szolgáltatásunkon belül ingyenes kiszállással és kedvező árak mellett vállaljuk a lefolyótisztítás folyamatát szakszerűen, modern gépekkel, bontás nélkül, rengeteg éves tapasztalattal, non-stop, garanciával. A lefolyórendszerrel kapcsolatban felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira szerelőnktől a munka folyamata során, díjtalan szaktanácsadást is igénybe vehet. Lefolyótisztítás Budapest összes kerületében, profi munkavégzéssel!

Lefolyótisztítás Budapest egész területén, a III. , IV. , IX. , X. , XII. , XIII. , XIV. , XV. , XVI. , XVII. kerületekben, továbbá a belváros és Buda területein is, az V. , VI. , VII. , VIII. , I. , II. , XI. , XVIII. , XIX. , XX. , XXI. , XXII. , XXIII. kerületekben, olcsó kedvező fix árak mellett, garanciálisan!

Wc Duguláselhárítás

Ha említenünk kellene egy olyan szolgáltatást, amely semmiképpen sem tűr halasztást, akkor az minden kétséget kizáróan a WC duguláselhárítás lenne. A WC dugulás megszüntetése során már nagyon résen kell lenni, hiszen a laikus, otthoni praktikákkal történő próbálkozás csak még nagyobb problémához és bajhoz vezethet. A WC eldugulása az egyik legtöbbet előforduló probléma, amellyel megkeresnek bennünket, duguláselhárító szakembereket.


TOVÁBB

Kád Duguláselhárítás

A fürdőszoba minden ember számára egy nagyon fontos helyiség, amelyet nap mint nap látogatunk. Ennek a mindennapi tisztálkodásnak az elengedhetetlen kelléke egy kád vagy egy zuhanyzó. Azonban ezen berendezések is okozhatnak gondokat, hiszen a kád duguláselhárítás folyamán rengeteg káddal vagy zuhanyzóval kapcsolatban tapasztalható problémához hívnak minket.
TOVÁBB

Mosogató duguláselhárítás

A mosogatóban keletkezett dugulás mondhatni talán az egyik legkellemetlenebb dugulásfajta amit csak tapasztalhatunk, ugyanis ezt a konyhai eszközt minden nap használjuk. Intő jelet adhat a mosogató dugulására, ha csatorna szagot tapasztalunk a konyhában, hiszen a lerakódások egyre több, felgyülemlő szerves anyagot tartanak vissza.

TOVÁBB

Zuhanytálca duguláselhárítás

A fürdőkád vagy a zuhanytálca dugulása sokkal jelentősebb mértékben feladja a leckét, mint egy mosdó vagy mosogató eldugulása. A fürdőkád vagy a zuhanytálca szifonjához ugyanis nem könnyű feladat hozzáférni, hogy egy egyszerű mozdulattal csak kitakarítsuk belőle a lerakódott szennyeződéseket. Házi praktikákat és módszereket alkalmazva a zuhanytálca duguláselhárítás az egyik legnehezebb művelet, ezért érdemes lehet az elvégzésére profi és tapasztalt szakembert felkeresni!

TOVÁBB

Piszoár duguláselhárítás

A piszoár duguláselhárítás a szakemberek számára bőven biztosít feladatot, ugyanis az elégtelen öblítés és az átlagosnál keményebb víz ebben az esetben is felrakódik a lefolyó falára. A vízkő és a húgykő az összes WC és piszoár legnagyobb ellenségének tekinthető. A nyilvános WC-ket tekintve az is lényeges tényező, hogy rendelkezik-e szűrővel a fali vizeldében. Ugyanis sajnos előfordul, hogy csikkeket, rágógumit vagy papír zsebkendőt dobnak bele. Márpedig ezek nagyon nagy befolyásoló tényezői a piszoár makulátlan működésének.
TOVÁBB

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Biztosan rengetegen találkoztak már azzal a roppant kellemetlen jelenséggel, hogy valamelyik lefolyó az otthonán belül bűzt áraszt magából. Még mielőtt a kezünkbe vennénk az irányítást és elhamarkodottan nekiesnénk a lefolyónak különböző tisztítószerekkel vagy folyamatosan illatósítókat vagy parfümöket permeteznénk szét a szagok enyhítése érdekében, ajánlatos inkább jobban utána nézni, hogy mi is lehet a kiváltó ok. Az eldugult padlóösszefolyó az egyik leggyakrabban előforduló dugulás fajta, amely jelentkezhet az otthonunkban.


TOVÁBB

Kamerás cső és csatornavizsgálat

Napjaink forradalmi technológiájának köszönhetően már bontások nélkül, gyors és tiszta munkával feltérképezhető az otthonában vagy ingatlanjában megtalálható lefolyócsövek és csatornák belső fala speciális száloptikás kamerák alkalmazásával. A kamerás cső és csatornavizsgálat segítségével a dugulás által okozott hibák helyei és okai akár bontás nélkül és teljes pontossággal feltérképezhetőek, valamint rendkívüli módon csökkenti a duguláselhárítás árak költségeit, ugyanis nem szükséges a csőhálózatot szakaszos bontásának a megkezdése, a dugulás okának a feltárása érdekében.


TOVÁBB

Mosdó duguláselhárítás

A mosdókat nap mint nap, többször is használjuk tisztálkodás céljából, kezet mosunk, borotválkozunk, fogat mosunk és még sokáig sorolhatnánk a mindennapos teendőinket.. Ezért a legtöbb esetben, a rengeteg terhelésnek és szennyeződésnek kitett mosdó lefolyója területén, sokkal gyakrabban keletkezik a dugulás nyomasztó jelensége. Ez azért is roppant bosszantó, hiszen ezt a problémát nem lehetséges egy pillanat alatt megszüntetni. Abban az esetben, ha viszont körültekintően végzi el a mosdó duguláselhárítás folyamatát egy hozzáértő szakember, akkor hosszabb időre is megszabadulhatunk a kellemetlen problémától.

TOVÁBB

Csatorna duguláselhárítás

A csatorna duguláselhárítás esetében a dugulások lehetnek akár beltéri vagy éppen kültéri dugulások is. Nem számottevő, hogy egy új építésű vagy egy régebbi ingatlanról van éppen szó, ugyanis egyetlen ház, lakás sem kivétel, dugulás gyakorlatilag bárhol keletkezhet. A dugulások tüneteinek a kezelések helyett, azonban a leglényegesebb az az, hogy a problémát gyökerestül szüntessük meg, ezzel megakadályozva a jövőben esetlegesen visszatérő dugulásokat. Az otthonok esetében a fürdőszoba, a konyha, valamint a mosdók az érintettek, de a legtöbb esetben a probléma forrása az ingatlanon kívül keresendő.TOVÁBB

Nyomvonal meghatározása és csőtörés műszeres bemérése

Ha ingatlanja vagy otthona területén olyan csatorna hálózat található, – legyen szó beltéri vagy kültéri csatornáról – , amelynek a pontos elhelyezkedéséről nincsen dokumentációja, ezáltal nem ismerheti a csatornák nyomvonalát, abban az esetben keresse bizalommal vízvezeték szerelő munkatársainkat és mi segítünk Önnek meghatározni a csatornahálózat pontos nyomvonalát. A csatorna nyomvonal meghatározására alkalmas helymeghatározó műszereink segítségével megállapítjuk, hogy merre fut a csatornahálózat a talajban, a falban vagy éppen az épület alatt.

TOVÁBB

Fertőtlenítés és szagmentesítés

A duguláselhárítás folyamatának a hátrányai közé tartozik, hogy sajnos a munkavégzés folyamán bármennyire is vagyunk óvatosak és figyelmesek, kellemetlen szagokat és piszkot hagyhatunk magunk után. A piszkot azt természetesen feltakarítjuk magunk után, de a fertőzés veszélye és a kellemetlen szagok sajnos ott maradnak. Biztosak vagyunk abban, hogy az általunk kezelésbe vett munkaterületet, legyen szó mosdóról, WC-ről, mosogatóról vagy éppen egy kádról, mindenki mihamarabb szeretné újra használtba venni a duguláselhárítás folyamatát követően, fertőzés veszély és kellemetlen szagok nélkül. Ezek megszüntetésére jelent tökéletes megoldást a fertőtlenítés és szagmentesítés

TOVÁBB

Spirál Király minden ami dugulás! Duguláselhárítás, lefolyótisztítás Budapesten!

Akár 1 órán belül Non-stop, garanciával!

Duguláselhárítás profin, szakszerűen és tisztán rejtett költségek és kiszállási díj nélkül Fix árakon!

+36 70 942 6129