Free cookie consent management tool by TermsFeed Szolgáltatási területeink Szolgáltatási területeink
Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés

Szolgáltatási területeink:

Budapest 15. kerület

Budapest 15. kerülete a főváros északi részén található, és a XV. kerületi Önkormányzat irányítása alatt áll. A kerületben számos lakótelep, zöldterület és ipari terület található. Cégünk, a Provi - Domus Kft. szívesen vállal vízvezeték szerelési, duguláselhárítási és villanybojler javítási munkákat a 15. kerületben és a környező területeken.

Budapest 16. kerület

Budapest 16. kerülete a főváros délkeleti részén található, és az Önkormányzat irányítása alatt áll. A kerületben számos park, sportlétesítmény és közintézmény található. Cégünk, a Provi - Domus Kft. szívesen vállal vízvezeték szerelési, duguláselhárítási és villanybojler javítási munkákat a 16. kerületben és a környező területeken.

Budapest 17. kerület

Budapest 17. kerülete a főváros délnyugati részén található, és az Önkormányzat irányítása alatt áll. A kerületben számos történelmi emlék, park és szórakozóhely található. Cégünk, a Provi - Domus Kft. szívesen vállal vízvezeték szerelési, duguláselhárítási és villanybojler javítási munkákat a 17. kerületben és a környező területeken.

Fót

Fót egy kisváros Pest megyében, Budapesttől északra. A városban számos kulturális és sportrendezvényt tartanak, valamint több park és zöldterület is található. Cégünk, a Provi - Domus Kft. szívesen vállal vízvezeték szerelési, duguláselhárítási és villanybojler javítási munkákat Fóton és a környező területeken.

Veresegyház

Veresegyház egy város Pest megyében, Budapesttől északra. A városban számos szórakozási lehetőség található, és több zöldterület is található. Cégünk, a Provi - Domus Kft. szíven vállal vízvezeték szerelési, duguláselhárítási és villanybojler javítási munkákat Veresegyházon és a környező területeken.

Monor

Monor egy kisváros Pest megyében, Budapesttől keletre. A városban számos kulturális és sportrendezvényt tartanak, valamint több zöldterület és park is található. Cégünk, a Provi - Domus Kft. szívesen vállal vízvezeték szerelési, duguláselhárítási és villanybojler javítási munkákat Monoron és a környező területeken.