Free cookie consent management tool by TermsFeed Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, villanybojler javítás Budapest 16. kerület Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, villanybojler javítás Budapest 16. kerület
Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, villanybojler javítás Budapest 16. kerület:

Cégünk a Budapest 16. kerületben kínálja szolgáltatásait, és szakembereink tapasztaltak és képzettek, így garantáljuk, hogy a munkát magas színvonalon végezzük el.

Vízvezeték szerelés

A vízvezeték szerelés az otthonokban és az üzletekben lévő vízvezeték rendszerek javítását és karbantartását jelenti. Szakembereink tapasztaltak a vízvezeték rendszerek javításában és karbantartásában, és minden szükséges eszközzel rendelkeznek a problémák hatékony megoldásához. Ha vízvezeték szerelési problémái vannak, forduljon hozzánk bizalommal, és garantáljuk, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzük a munkát.

Duguláselhárítás

A duguláselhárítás szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akikkel dugulás van a mosdókban, a kádban, a mosogatóban, a WC-ben vagy bármely más vízvezeték rendszerben. Szakembereink speciális eszközökkel rendelkeznek a dugulások eltávolításához, és tapasztalattal rendelkeznek a szennyeződések és lerakódások eltávolításában. Ha duguláselhárításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és garantáljuk, hogy a problémát gyorsan és hatékonyan megoldjuk.

Villanybojler javítás

A villanybojler javítás a meghibásodott vagy rosszul működő villanybojlerek javítását jelenti. Szakembereink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a villanybojlerek javításában, és minden szükséges eszközzel rendelkeznek a probléma diagnosztizálásához és javításához. Ha villanybojler javításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és garantáljuk, hogy a munkát a legmagasabb színvonalon végezzük el.

Éjjel-nappali szolgáltatás

Megértjük, hogy a vízvezeték szerelési problémák, dugulások és villanybojler meghibásodások nem válogatják az időpontot, és bármikor előfordulhatnak. Ezért cégünk éjjel-nappali szolgáltatást kínál, hogy segítsünk Önnek bármikor, amikor szüksége van ránk. Csak hívja szakembereinket, és készséggel állunk rendelkezésére, hogy megoldjuk a problémát.

Garancia a munkára

Megértjük, hogy fontos az Ön számára, hogy a munka, amit elvégzünk, magas minőségű és hosszú távú megoldást nyújtson. Ezért cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal, hogy biztosítsuk az Ön elégedettségét és a munkánk minőségét.

Budapest 16. kerülete a főváros legdélebbi kerülete, a Pest megyei településekkel határos. Területe 33,51 km², és a lakosság száma több mint 165 000 fő.

Történelem

Az 1900-as évek elején kialakult kerület több település egyesítéséből született meg. A területen találhatóak a főváros jelentős közlekedési csomópontjai, így az M5-ös autópálya, a Ferihegyi Repülőtér és az M0-s körgyűrű is áthalad a kerületen.

Látnivalók

 • Budapesti Sportcsarnok: Az 1953-ban épült, impozáns épület sporteseményeknek ad otthont, de koncerteket is szerveznek benne.
 • Szabadkikötő: A Duna-parton található szabadkikötő egy kellemes sétára invitálja az ide látogatókat.
 • Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény: A múzeum a kerület történetével és kulturális életével foglalkozik, kiállításaiban a helytörténeti érdekességek mellett kortárs művészek alkotásait is láthatjuk.

Szolgáltatások

Budapest 16. kerületében számos szolgáltatás vehető igénybe, így például:

 • Vízvezeték szerelés
 • Duguláselhárítás
 • Villanyszerelés
 • Lakásfelújítás
 • Ingatlanértékbecslés
 • Éttermek és kávézók
 • Bevásárlóközpontok és boltok

Közlekedés

A kerületet a 3-as és a 4-es metróvonal, valamint a 50-es és 15-ös villamos is érinti. Továbbá a Ferihegyi Repülőtér is könnyen elérhető innen. A kerületet számos buszjárat is szolgálja.

Közigazgatás

A 16. kerület önkormányzati területe Budapest XVII. kerületével együtt alkotja a Pesterzsébeti Polgármesteri Hivatalhoz tartozó Pesterzsébeti Önkormányzati Képviselő-testületet. A kerületben működik a Pesterzsébeti Egészségügyi Központ, amelynek szolgáltatásai a helyi lakosság számára elérhetőek.

Érdekességek

 • Az egykori Budapest-Ferencvárosi gőzmalom épülete az egyik legszebb műemléki épület a kerületben.
 • A kerületben található a Merkapt Bányászati Múzeum, amely Magyarország egyetlen bányászati múzeuma.
 • A kerületben található a Nagyszéksósi erdő, amely Budapest legnagyobb erdős területe.